Cursors

Före & Efter


Fick bara lust att redigera ett slott efter att jag åt prinsesstårta nyss, och ja... Här är resultatet:





Kanske inte så jäättestor skillnad men det blev väl mer sago-aktigt, och så fixade jag ju fram 2 marabou chokladkakor på flaggstångarna:)






Panda

Är det bara jag som tycker att det blivit höst? Här i Uppsala så har det regnat och varit runt 10 grader hela dan. Därför har jag blivit tvungen att leta fram min pandatröja från UppCon.
Den är så söt, är helt kär i den.♥
Förresten hade vi skolfoto idag, jag blev ful som vanligt T__T

Lyxmiddagen

Imorse när jag vaknade hittade jag chokladsås-klumpar i mitt hår...
Det blev en vild kväll igår när vi skulle äta lyxmiddag (=mackor med chokladsås bl.a) hemma hos Anna, för hon och Sophie blir som våldsamma djur så fort de ser något med socker i! Sen får en viss person såklart ryck och mosar in marsmellows i mitt öga(!) och ja... Bilderna säger nog det mesta:
Så vackra bilder :') Men det var iaf jätteroligt♥

Kanot med klassen

Hejhej! Igår var vi på "kanotutflykt" i Fyrisån med klassen. Vi åkte enda från Sunnersta till Ulleråker (för er som inte bor i Uppsala så är det två olika stadsdelar). Det var i alla fall jätte mysigt, fast väldigt jobbigt att ro..
Här är lite bilder från dagen. Bilderna är tagna av fina Miccis. ♥
(redigerade av mig)
usch vad tjock man ser ut i flytväst.. xd


Hihi vad fint det var. miccis tog väldigt bra bilder.


vi skulle stanna i Ulleråker för att grilla korv men det fanns ingen grillplats där så vi fick paddla hem och grilla i Sunnersta..

Ännu en gång, tack söta Michaela för dem fina bilderna. ♥


Kvällens outfit

Hejhej bloggen, jag har jättebrottom(eller det kanske stavas bråttom?) nu för jag ska träffa Sophie om mindre än 10min och så ska vi på My sweet 16-festen♥ Men såhär ser jag ut ikväll iaf:


Läxor och skola

Hejhej bloggen! Som ni säkert sett har vi varit usla med uppdateringen de senaste dagarna. Men såklart har vi en bra förklaring. Skola och läxor. Eller det är i alla fall varför jag inte har kunnat blogga. Men nu ska jag skärpa mig, ska göra minst 1 inlägg per dag, bara jag hittar nått att skriva om annat en skolan. xD
Ska försöka att inte göra fler skol-inlägg för jag vet att det är väldigt tråkigt att läsa om..
Här får ni se lite bilder från skola och när jag är hemma och pluggar..

Mitt fysikhäfte


Min klass♥


Hemma och gör matten..

Har ni börjat skolan/jobbet än?


23 augusti

Tadaaa! Här är det fina resultatet efter allt kämpande. Smyckesskrinet fick jag i 1:an tror jag när jag fyllde år, och när man fäller upp det kommer det musik och ballerinatjejen börjar snurra. Det var flera år sen jag använde det så idag när jag sorterade mina smycken la jag dit några färgglada grejer i, så att de passar boxen:)
Förresten har det bara gått 4 skoldagar och jag är redan trött på skolan...

My sweet 16

Godmorgon! Igår var jag på stan med Sophie och köpte biljetter till My Sweet 16-festen. DJ mangoo ft deadline ska vara där, ni vet de som sjunger Fanta & Rosé? Det är inte direkt min favoritlåt eller så men det ska ändå bli jättekul. Och så ska det finnas dansgolv & giveaways från klädbutiker:) Haha det låter som jag gör värsta reklamen nu men aja..
Längtar♥

Elsa vs Elsa

Hej hej! Har haft lite tråkigt nu på morgonen så jag satt och pillade ihop den här bilden^^.

Blev den bra?

Vem tror du vinner 1an eller 2an?



Min lilla tjockis^^

Jag köpte den här lilla sparkossan i Spanien men jag hade helt glömt bort den tills idag när jag hittade henne(fortfarande inslagen i papper) i bokhyllan. Visst är hon gullig?♥
Förresten, egentligen hade jag tänkt att visa kläderna jag köpte där för flera dagar sen men jag kan visa de nån gång när jag har på mig de i dagens outfit eller något istället.

Elsas schema och outfit

Äntligen är det helg!
Oj hejhej föresten, var bara tvungen att säga att det ska bli otroligt skönt att få helg. Även om vi inte har haft en riktig skolvecka eller några läxor/prov så har den varit väldigt jobbig. Att behöva gå upp kl 6.50 varje dag istället för 11-13, att inte kunna göra vad man vill, tvingas vara med på lektioner. Ojojoj så mycket jobbiga saker :(. Aja man får väl glädjas av att det är helg och att det kunde ha varit värre. Tänk om vi hade fått gå 3 mil för att få vatten i 40 grader, eller tvingats att jobba utan betalning sen vi var 5 år? Världen är verkligen inte rättvis..
Aja över till saken. Jag har precis målat klar mitt schema, visst blev det snyggt? Och kolla måndagen, vi slutar varannan måndag kl 13.30!!!



För att inlägget inte bara ska handla om skolan så får ni se vad jag hade på mig idag^^
"Min outfit"



För er som inte ser är det ett vanligt vitt linne, en beige skjorta och ett par jeans ^^


Färga ögon i Photoshop

Tjenamorrs! Medans jag väntade på att jag och Julia skulle gå till gymmet så gjorde jag en lite "tutorial" till er där jag visar hur man färgar ögon i PS. Detta är väldigt enkelt och jag tror dem flest redan vet om hur man gör fast på andra sätt, men tänkte att det skulle vara kul i alla fall^^.

OBS! Sänk volymen innan ni startar den, det råkade bli väldigt hög volym..

Sången heter Overdue och är gjord av MUSE (älskar den♥)
Dessutom så har jag gjort en ny kategori där vi kommer lägga in alla PS saker, för vi har ju gjort 3 st. Och det kommer garanterat att bli mer, i alla fall från min sida.^^

Outfit

(Vet att andra bliden är suddig och färglös men aa...)
Första skoldagen avklarad. Det var kul att se vissa igen men jag är jättetrött eftersom jag var tvungen att stiga upp kl. 6.40(!) så jag kanske ska sova en stund nu om jag kan:)

Skola

Tjollahopptjollahej bloggen! Är på toppen humör pga att ****-******** har kommit. (Ni får veta i sinom tid.) ;)
Som sagt så började jag i skolan igår. Innan var jag jätte nervös och rädd/ledsen att börja skolan, men när jag väl mötte min kära klass så försvann allt det. Alla tjejer var sig lika och det var killarna också bara att dem blivit lite mognare (hoppas jag iaf) och det såg ut som om man dragit ut alla killar lite så att dem blivit lite längre och gängligare. ^^
(Bild från google, hade ingen annan)

16 Augusti

Cool bild va? Jag tog den igår när vi var ute och pallade äpplen(a) Visst hoppar hon fett högt? :O
Men i övermorgon börjar jag skolan... Usch. Elsa började idag så det är väl värre för henne, men hennes skoldag var 1 timme lång så den räknas ju nästan inte.
Hur som helst är jag jättetrött nu för vi var på gymmet ikväll och tränade i nästan 2 timmar. Fast vi satt och stretchade/pratade i nästan 1 timme men ändå:)
Elsa helsar (hälsar)^^

Träningskort

Hejhej! Idag ska jag vara med Roshanna en stund fast först ska jag gå och skaffa träningskort. Jag skulle egentligen skaffat det innan sommaren men eftersom jag är under 16 måste någon av mina föräldrar följa med men dem har aldrig tid. Fast igår lovad pappa mig att han skulle följa med :D
Jag ska försöka att hinna träna 1-2 gånger i veckan för jag måste få upp min kondition lite.
Hehe.. Jag-->
.                            
(Affischen där det står MUSE på är från konserten. ♥)

Ny mobil

Igår gick ju som sagt min gamla mobil sönder, så idag var jag ute med mina föräldrar och letade efter en ny och så fort jag såg den här bestämde jag mig. Och nu är den min ♥
Men jag är väldigt ovan med det där tangentbordet, mina knubbiga fingrar trycker jämt fel haha, men jag lär mig snart:)

R.I.P :(

Idag dränkte min fula vattenflaska min mobil när jag var påväg hem från gymmet. Innan den dog var den helt konstig; det kom upp svart/vita prickar(som på TVn ibland), den blinkade massa, och så kom det upp blå/vita ränder från ingenstans:S
Den hann bara bli några månader gammal... Och så förlorade jag ju massa bilder nu också:( Men jag ska få en ny om några dagar. Vet inte riktigt vilken jag vill ha än, så vi får se.
Förresten var det det Elsa menade med att jag hade otur på fredag den 13de..

Friday the 13th

Hejhej bloggen! Som ni ser i rubriken så är det Fredag den 13de idag. I vanliga fall så är jag inte särskilt vidskeplig men det är så att jag har haft stor otur på en annan fredag den 13de, och jag vet att Roshanna redan har haft stor otur idag. Så jag varnar er, håll er inomhus! 
Förresten kommer jag inte kunna uppdatera på några dagar för jag ska till mitt sommarställe, bara så att ni vet^^

Tolfte augusti

Hejsan bloggen, jag är hemma efter en dryg bilresa till Norge. Var tvungen att ta med massa godis som tröst, men då var de såklart jätteäckliga. De smakade antingen plast, gummi-däck eller läppstift.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av den, kanske kan ge den som present till någon jag ogillar? Haha skoja bara, den får ligga i bokhyllan som prydnad så länge:)

Lockar

Hejhej! Idag är det en fin dag och jag vill vara ute med kompisar men alla är bortresta :( Eller vänta Julia är inte bortrest, jag kan ringa henne och fråga om vi kan göra nått! Tack till mig själv att jag blev påmind att Julia är hemma xd.
Aja till saken, innan jag skrev det här inlägget så lockade jag mitt hår med min plattång, jag tränade lite igår fast det gick sådär men nu blev det riktigt bra för att vara andra gången!
Såhär blev det. Tycker ni att det blev det bra?
(Bild redigerad av mig.)


Mot Norge

Hejhej bloggen, det här blir ett väldigt kort inlägg nu. Jag hade tänkt att visa allt jag köpte i Spanien men jag hinner inte för jag ska alldeles strax åka till Norge. Men jag hinner lägga upp en bild på en klänning som jag köpte där iaf:
Visar resten när jag kommer hem om 2 eller 3 dagar, men nu måste jag gå, puss♥

Photoshop

Ful redigering, men den är ändå bra gjord för att ha varit fixad av mig. Det var meningen att det skulle se ut som att någon går på stigen mot dimman men eh... det syns typ inte.
Förresten kom jag hem från gymmet för en stund sen, det var första gången för mig så jag fick instruktioner och så fick jag prova några grejer lite snabbt men jag fick värk i armarna direkt haha...

Regn

Hejhej! Jag vet inte hur vädret är i resten av Sverige men i Uppsala så ösregnar det. Eller det gjorde det för 10min sen fast nu har det avtagit lite. Men det läskigaste av allt var att när jag precis skrivit rubriken till det här inlägget så blir alla mina fyra fönster helt vita/blåa, någon millisekund efter så hör jag en jättehög knall. Det betyder att blixten kanske slog ner hos oss eller väldigt nära. (Man ska räkna från blixt till knall,om man till exempel ser en blixt och hinner att räkna till 3 sekunder sen hör man knallen, då är blixten 3 kilometer bort.) :0
Bilden är tagen från mitt fönster.

Gröna Lund

Tjenamorrs! Som sagt var Jag, Roshanna, Julia, Malin & Hanna på Gröna Lund igår.
Det var jättejättekul bortsett från att det spöregnade i kanske 1 och en halvtimme, och att det regnade lite smått från och till hela dagen (fast det vande vi oss med). Fast vi får ju skylla oss själva, för vi valde att åka till Grönan just igår för att det skulle regna, för då är det mindre folk där. men bortsett från regnet var det superkul där! Tack för dagen tjejer!
Här är några bilder från dagen.

Gröna Lund tornet


Kättingflygaren


Sommarkrysset




Grönan imorgon

Godmorgon bloggen♥ Imorgon ska jag, Elsa, Malin, Julia och Hanna åka till grönan så det ska bli jättekul. Och så ska det regna där(det är därför vi ska dit just imorgon haha..) så vi hoppas att det inte är för mycket folk där så vi slipper köa så länge(a) Men det blir ingen uppdatering då för vi kommer ju vara där hela dagen, och största delen av kvällen också.

Get Smart

Förlåt nu blir det ett till film inlägg idag men det är så roligt att skriva om så jag kan inte låta bli.^^
Nu kommer det handla om en till komedi som heter Get Smart och som handlar om


Maxwell Smart (Steve Carell) är en analytiker åt den topphemliga underrättelsetjänsten CONTROL.Efter att ett inbrot begåtts på CONTROLs kontor misstänker man att det måste vara den ryska terroristorganisationen KAOS som ligger bakom detta. Och alla CONTROLs agenter får sina identiteter röjda, vilket får till följd att KAOS likviderar CONTROLs agenter på löpande band. Och uppdraget att hitta fienderna får Smart, tillsammans med Agent 99 (Anne Hathaway) som genomgått en plastikoperation för att dölja sin egentlig identitet.Tillsammans utför det omaka paret galna upptåg för att få stopp på KAOS och ta reda på vem som ligger bakom alltsammans.

 

(Text tagen från wikipedia, för jag ska se fimen nu så jag kan inte berätta vad den handlar om eftersom jag inte sett den.)

Trailern:

Jag tycker iaf att den verkar rolig, så jag rekommenderar att ni ser den.  

Johnny English

Hej hej! Sitter och kollar på Johnny English för tredje gången faktist. Men den filmen är så otroligt rolig. Det är Rowan Atkinson som spelar huvud person i filmen. (Rowan Atkinson är han som spelar Mr. Bean.) Och den här filmen är som Mr. Bean fast lite seriösare.
Den handlar om Johnny English och hans medhjälpare Bough som jobbar på MI7 och dem får lite uppdrag som dem gör bort sig på och lite sånt. ^^ Rekommenderar den verkligen till alla som inte har sett den. För om man gillar mr Bean gillar man Johnny English.
HE KNOWS NO FEAR
HE KNOWS NO DANGER
HE KNOWS NOTHING


Vattenskoter

När jag var i Spanien fick ju jag köra en vattenskoter och det var sjuukt kul och bara gasa på & hoppa på vågorna. Fick värsta adrenalinkicken ju:D Först åkte vi längre ut på havet med en båt så att ingen skulle köra på några turister som badade, men när båten började åka började det spöregna gigantiska vattendroppar som gjorde att man inte såg något. Så vi fick sitta och vänta på att regnet skulle lugna ner sig lite men sen fick vi åka ändå och det var jättekallt, jag darrade, hade saltvatten i ögonen och munnen men det var ändå bland det roligaste jag gjort tror jag♥
Fast jag tyckte att det var lite taskigt att det kostade 1000kr för oss att få åka i ca 20min men det var så värt det.

Läskig ros-snubbe

Tjena mittbena! Vi har nyss (roshannas "nyss" kan man inte lita på, vi kom hem för en timme sen... typ xd) kommit hem från stan där en jätteläskig, gigantisk, enorm snubbe kom fram till mig (Elsa) och gav mig en bukett med rosor och sedan visade han fram en lapp där det stod att han ville ha pengar till sin handikappade bror. Men Elsa fick panik och sprang iväg (nästan). Det var synd om honom, fast han var läskig..

Klippt mig

Hej bloggen, jag sitter och väntar på Elsa som skulle ha kommit för snart 3timmar sen men hon är inte direkt känd för att komma i tid så jag är van:)
Men iaf, igår var jag hos frisören och klippte mig men det blev mycket kortare än vad jag hade tänkt mig. Väldigt mycket kortare... men aja det växer väl ut snart hoppas jag. Och det uppklippta håret blev bra så det är väl okej, jag vänjer mig nog efter ett tag♥

Kommissarie Späck

Som Roshanna skrev förut idag (↓) så ska hon, Malin & jag gå på stan idag. Men hon glömde skriva att vi ska se Kommissarie Späck efteråt.
Själv så tycker jag  att filmen verkar sjukt rolig. Efter att bara ha sett trailern så sitter jag med tårar i ögonen (av skratt).
Om ni har lika överdriven humor som jag så tycker jag ni borde se den, eller iaf se trailern.
Verkar den inte rolig?



Hemma i Sverige igen

Hej bloggen, jag är hemma från Mallorca♥ Det var jättekul och vara där och få vara med om nya saker, jag fick t.ex köra en vattenskoter ute i havet fast det spöregnade(?) så man såg nästan inget men det berättar jag mer om sen för nu ska jag duscha och sen träffa Elsa och Malin som jag inte träffat på ett tag nu. Puss

Zodiac + Ny kategori

Hej hej, nu är jag hemma från mitt sommarställe (kom hem igår kväll, men har inte kunnat uppdatera för jag har varit med min söta vän Malin), och föresten så är Roshanna hemma från Spanien nu så nu kommer uppdateringen bli som vanligt igen (hoppas jag ;)).

Just nu sitter jag och kollar på Zodiac som hittills har varit en bra film. (Det sker en massa mord, det gillar Elsa, haha). Dessutom är filmen är baserad på verklig historia vilket gör den ännu läskigare. Skulle verkligen inte vilja leva i San Francisco på 60/70 talet.. Dessutom så är Robert Downey Jr. och Jake Gyllenhaal med och de båda är väldigt bra skådespelare och gör filmen mycket bättre.
Just det, jag har gjort en ny kategori där vi kommer lägga alla inlägg om filmer, för vi ser ganska många, höhö.. (Kategorin heter 'Filmer')
~puss

RSS 2.0