Cursors

Redigerat

Satt och redigerade en bild på pappas dator. Den blev inte helt som jag hade tänkt mig men den blev väl rättså bra endå.
Vad tycker ni?



Photoshop is AWESOME..



Prince of Persia

Hejhej! Nu är jag på mitt sommarställe där vi inte har internet (mobiltbredband som kostar jätte mycket). Så det får bli ett väldigt snabbt inlägg.
Som ni ser i rubriken ↑ så sitter jag och kollar på Prince of Persia. Den är faktiskt rätt okej, trodde den skulle vara dålig men det var den inte. Förut villejag se den jätte mycket bara för att Gemma Arterton (en bra skådespelare enligt mig) var med, så jag tvingade Roshanna att kolla på trailern med mig och hon tyckte den verkade jätte bra medans jag tyckte den verkade jätte dålig :/.
Aja nu ska jag kolla vidare.

Mallorca 1 vecka

Bilden är inte tagen av mig men det är jag som har redigerat den:)
Hejdå nu åker jag, för jag(och min familj) ska sova på flygplatsens hotell ikväll så att det blir mindre stressigt imorgon bitti när vi ska åka.
Jag kommer nog inte kunna blogga där, och Elsa ska till sitt sommarställe så det kommer inte bli någon uppdatering på några dar...
Förresten, filmen(inception) vi såg på bio igår var väldigt... speciell. Svårt att beskriva den, men ibland blev man förvirrad så vi fick förklara för varandra för att fatta. Men på alla affischer står det att premiären är den 23e(idag) men vi fick se den igår:O
Bilden är inte tagen av mig men jag har redigerat den.
Hejdå nu åker jag, för jag(och min familj) ska sova på flygplatsens hotell ikväll så att det blir mindre stressigt imorgon bitti när vi ska åka.
Jag kommer nog inte kunna blogga där, och Elsa ska till sitt sommarställe så det kommer inte bli någon uppdatering på några dar...

Förresten, filmen(inception) vi såg på bio igår var väldigt... speciell. Svårt att beskriva den, men ibland blev man förvirrad så vi fick förklara för varandra för att fatta. Men på alla affischer står det att premiären är den 23e(idag) men vi fick se den igår:O

Eyes..

Tjingeling, det här blir ett väldigt litet inlägg men jag måste bara visa ögonen jag köpte till min anka igår på stan. Faktum är att jag gjort min pennanka helt själv *stolt*. Här är en liten bild hur den blev. ^^
Myuu han är så söt.. ~

Pommes frites-paket

Hej nu är jag hemma från bion men kan berätta om filmen imorgon för jag vill äta nu. Men först ska jag visa ett jättefint pommes frites-paket som jag och Elsa gjorde på Max idag. Vårt bord svämmade typ över av servetter men när en vakt kom satte jag mig på de så han märke nog inget(a)
Fyllt med pommes frites:) Det tog faktiskt jättelång tid att göra det, fast vi slängde det sen..
Föresten klicka på bilden för att komma till en blogg som drivs av en jättegullig tjej som är bra på att fota♥

Cupcakes ♥

Tadaa, här är konstverken jag och min syster fixade ikväll. Chokladmuffins med center i mitten, maräng-glasyr med marabou choklad i och så doppade i choklad:)
Förresten är Elsa hemma från Muse-konserten och hon sa till mig att det var den bästa dagen i hennes liv, för hon älskar verkligen muse. Aww^^

Inception

Hejhej bloggen, igår bokade jag biljetter till premiären av Inception så den ska jag och Elsa se i övermorgon♥ Vet inte riktigt vad den handlar om(glömt bort), men den verkade bra iaf har jag för mig. Och det är kul att gå på bio även om filmen inte är jättebra för man kan stanna kvar i salongen efteråt och leka haha..
Nån mer som ska se den?:)

Om 4 dagar åker jag:)

Det blir till Mallorca och jag ska vara där i en vecka för att sola, bada och shoppa♥
Så idag har jag varit på stan och köpt en ny resväska, solkräm och sånt. Jag fick se mitt passfoto också och jag fick nästan en hjärtattack, USCH! Fick lust att riva sönder det...
Orginalbilden är från Fritidsresor men jag har redigerat den lite:)


Jordgubbsblomma ♥

Fin va?:) Fast jag åt upp den...

Jag tänkte skriva "Jag har inte photoshopat den, jag lovar" men så kom jag på att jag gjorde det när jag skulle fixa tejpen. Men alltså jordgubben såg ut så där på riktigt. Jag och min syster hittade den bland alla normala jordgubbar för ett tag sen.

Present från pappa:)

Först ville inte pappa köpa den för av någon anledning tyckte han att det var en tantklocka så han kände sig tvungen att fråga en som jobbade där om den var gjord för tanter eller ungdomar, killar eller tjejer och om den var för tung(?) för ett litet barn som mig. Men nu är den min iaf:)
Allt på ur & penn var på rea(typ 50-70%) - förutom min klocka, lite taskigt men aja.

Finland

Hej bloggen. Gissa vad som händer imorgon? Jag ska på konsert med Muse (i Finland)!! Det kommer bli en av de absolut bästa dagarna i mitt liv! Wow jag förstår verkligen hur Amir kände när han skulle på konsert med Britney!
Ni kanske undrar varför jag åker äända till Finland för att se Muse. Det är för att de skulle kommit till Stockholm den 21, och när jag väl hade fått min biljett så började jag gråta av lycka men någon vecka senare så fick vi ett mail om att konserten hade blivit inställd. Gissa hur ledsen/besviken jag blev. Men sen så fanns det fortfarande kvar biljetter till Finland och Norge, så då köpte vi biljetter till Finland istället (Norge var mycket dyrare).
Jag kommer stanna här i Finland i 3 dagar så jag kommer inte kunna blogga då, men när jag kommer hem kommer jag visa massor med bilder från Finland.
Här är lite bilder på bandmedlemmarna:

Matt (Matthew) - sångare, gitarrist och pianist.
Dom (Dominic) - trummor



Chris - basist och bakgrundsångare.





Hur dumma får man vara?

Igår var jag med Roshanna, det var då fixade vi bloggen btw. Visst blev den fin? ^__^ Aja strunt samma, efter ett tag så kom min mamma hem med jordgubbar och grädde. När vi sen bestämde oss för att äta dem hade hon gått så vi fick skölja dem själva, men vi hittade inte silen. Vi letade igenom alla skåp i mitt kök, till och med dem skåpen som vi visste att den inte skulle finnas i, men vi hittade den inte. Sen helt plötslgt såg jag vart silarna var. De var mitt framför där vi hade stått hela tiden. Mitt framför näsan. Och inte nog med det när vi skulle vispa grädden så visste ingen av oss hur mycket grädde man skulle ta och hur länge man skulle vispa. Så vi tog bara en pytte liten bit grädde och vispade. Efter ett tag märkte vi att grädde blivit helt gul och var alldeles hård. Det hade blivit smör utav grädden. -.-
En av oss är blondin på utsidan men båda är blondiner på insidan >__<
Här är lite bilder från dagen..
(sista bilden) Titta där är silarna, de hänger till och med på väggen. :O




RSS 2.0